Home Aktuale Granit Kamberi zgjidhet zv.kryetar i Kuvendit të Bashkësisë Islame të Serbisë

Granit Kamberi zgjidhet zv.kryetar i Kuvendit të Bashkësisë Islame të Serbisë

258
0
SHARE

Në Kuvendin e Bashkëisë Islame të Serbië është emëruar për herë të parë një shqiptar nga Lugina e Preshevës.Granit Kamberi nga Presheva është zgjedhur nënkryetar i Kuvendit të Bashkëisë Islame të Serbisë.

 Në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të Bashkësisë Islame të Serbisë, myftiu i ri i Serbisë u emërua Abdulah Numan.

Me këtë rast ëshët zgjedhur edhe kryetar i kuvendit e Bashkësisë Islame të Serbisë  Muhamed Jusufspahiç,  ndërsa për nënkryetar  Mustafa Makiç dhe  Granit Kamberi.

Granit Kamberi  nënkryetar i Kuvendit të Bashkëisë Islame të Serbisë është shprehur se për mua është më shuë ënjë përgjegjësi se sa një privilegj që jam zgjedhur në organin më të lartë  fetar në  Serbi.

Kamberi tha se në një të ardhme  shum të afërt do të ketë shum risi në luginën e Preshevës me projekte gjigante në dobi të muslimanëve shqiptar në kto tri komuna.

Ndryshe Granit Kamberi është edhe kryetar i KBI-së në Preshevës pranë BIPBM-së.