Home Aktuale GEOS ENGINEERING në Bujanoc, gjithça rreth gjeodezisë në një vend

GEOS ENGINEERING në Bujanoc, gjithça rreth gjeodezisë në një vend

14
0
SHARE

Në qytetin e Bujanocit për herë të parë është hapur një ndërmarje ndërtimore e gjeodezisë me pronarë shqipëtarë.

Dy vëllezërit nga Tërnovci i madh, Duan Salihu Inxhinjer i Gjeodezisë dhe Altin Salihu Inxhinjer i Arkitekturës, në qendër të Bujanocit , afër ndërtesës të Administratës Komunale, kanë hapur bironë “GEOS ENGINEERING” ku ofrojnë disa shërbime interesante  !

Projektim, urbanistikë, ndarje të parcelave, bashkim të parcelave,matje të objekteve,mbukqyrje të objeteve, projetim të rrugëve, projektim të ujëjsjellsave, situacione të terrenve për prjketim.

– Duan dhe Altin Salihu dy vëllezërit e ri ambicioz, me shkollim superior të lart, kreativ dhe me strategji të vet’punësimit janë të gatshëm profesionalisht, detyrë e jona është ti vizitojmë dhe ti favorizojmë duke i angazhuar për nevojat tona./Lugina Press/