Home Aktuale Funksionarët e BDI-së nga Shkupi nisen drejt Butelit për të penguar vendosjen...

Funksionarët e BDI-së nga Shkupi nisen drejt Butelit për të penguar vendosjen e kryqit

11
0
SHARE

Funksionarë të BDI-së nga SHkupi të kyesuar nga kryetari i Çairit Izet Mezhiti, kyetari i degës së Çairit Beqir Asni deputeti Artan Grupi dhe funksionarë të tjerë lokal të shoqëruar nga simpatizant të kësaj partie janë nisur drejt Butelit ku në ora 11 duhëet të vendoset gurëthemeli për vendosjen e kryqit gjigant 55 metërsh.
Simpatiyant të VMRO DPMNE-se dhe funksionarë të komunës së Butelit duhet të mblidhen tek kisha në Butel prej nga do të nisennë drejtim të rrethit ku duhet të vendosin gurëthemelin. A do të jetë kjo ë përsëritje e skenarit të para tre viteve në Kala të Shkupit mbetet të shifet.