Home Shëndeti Frutat e ëmbla humbin imunitetin

Frutat e ëmbla humbin imunitetin

117
0
SHARE
Ndonjëherë ndiheni të përgjumur pasi të hani disa lloje të caktuara të ushqimeve.Por mos u brengosni ju nuk jeni të vetmit, kjo është e vërtetë kur ju keni probleme me qarkullimin e gjakut.
Më poshtë do të ju tregojmë disa ushqime që e largojnë energjinë nga trupi.

Ëmbëlsira

Është joshëse për të përfunduar një vakt duke ngrënë gjëra të ëmbla, ato nuk duhet konsumuar pas çdo vakti pasi që humbin energjinë e trupit edhe pse janë të shijshme.

Gjalp kikiruku

Ky lloj ushqimi kot është i shijshëm por përmbanë sasi të lartë të kalorive dhe sheqerit e që mund të dërgoi në humbjen e energjisë nganjëherë, përcjellë Klan Kosova.

E edhe disa nga këto ushqime të tjera ju sjellin në humbjen e energjisë së trupit ja disa prej tyre:

Frutat që përmbajnë sheqer

Ushqimet e yndyrshme

Alkooli

Buka e bardhë

Dhe pastat si makaraona.