Home Aktuale FR i UDSH-së në Bujanoc zgjedh kryesinë e re

FR i UDSH-së në Bujanoc zgjedh kryesinë e re

126
0
SHARE

Forumi Rinor i Unionit Demokratik Shqiptar (UDSH), dega në Bujanoc, sot ka zgjedhur kryesinë e re.

Në e mbledhjen e Kuvendit të Forumit Rinor të UDSH-së, në Bujanoc, është zgjedhur kryesia e re prej 21 anëtarësh. Me këët rast unanimisht Blerim Iseni është për kryetar të FR të UDSH-së Blerim Iseni, si dhe dy nënkryetar, Sabedin Ebibi dhe Driton Fazliu, për sekretar është zgjedhur Nderim Fejzullahu, e për arkatar Durim Aliji. Unioni Demokratik Shqiptar në Kuvendin Komunal të Bujanocit përfaqësohet me tre këshilltarë./Lugina Press/