Home Aktuale FLAMURI SIMBOL I UNITETIT TË BOSHNAKËVE

FLAMURI SIMBOL I UNITETIT TË BOSHNAKËVE

54
0
SHARE

BIPBM-ja, uron Ditën Nacionale të Boshnjakëve

 

Në telegramin e urimit të Myftiut Saqipi, mes tjerash thuhet: E nderuara kryesi e Këshillit Kombëtar Boshnjak dhe i nderuari president Esad Xhuxheviq, kam nderin dhe kënaqësinë e veçantë, që në emër të Bashkësisë Islame të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, që më 11 maj, t’ju përgëzoj për festën e Flamurit Kombëtar Boshnjak, ju, kolegët Tuaj dhe të gjithë boshnjakët, me urimet më të përzemërta për këtë festë kaq të madhe, e cila është rezultat i shumë viteve të luftës dhe angazhimin Tuaj për kremtimet me dinjitet të festive nacionale, të rregulluara me ligj.

“Ju lutemi Allahut xh.sh. që Flamuri Boshnjak, si simbol historik dhe identifikues të jetë edhe simbol i unitetit, prosperitetit dhe bashkimit për një të ardhme me perspektivë për popullin boshnjak”, thuhet në mesazhin e urimit të Myftiut Nexhmedin ef. Saqipi, kryetar i BIPBM-së.