Home Aktuale Fillon paraqitja online për ndihmën prej 100 euro

Fillon paraqitja online për ndihmën prej 100 euro

1497
0
SHARE

Kanë filluar sot paraqitjet për ndihmë nga shteti prej 100 euro për të gjithë qytetarët e rritur, ka thënë ministri i fanancave Sinisha Malli.

Që nga 6 e mëngjesit është kativizuar adresa idp.trezor.gov.rs për paraqitjen e qytetarëve për ndihmë

Gjatë paraqitjes qytetarët duhet të japin këto të dhëna: numrin eletërnjoftimit dhe JMBG (numrin personal) si dhe emrin e bankës në të cilën kanë llogari apo në cilën dëshirojn që të u hapet llogaria e dedikuar.

“Të premtën fillojn punën edhe call centar, ndërsa numri do të publikohet në media, ka thënë ministri dhe ka shtuar se të premtën automatikisht do të paguhet 100 euro për penzionistët dhe ata që marrin ndihmë sociale.

Paraqitja do të vazhdoj deri më 5 Qershor, ndërsa pagesa do të bëhet rradhazi, në çdo 5 ditë do të bëhen pagesa.

“Ky është lajm i mirë dhe ftojë qytetarët që të paraqiten”, ka thënë Malli.

 

 

Kliko në adresën më poshtë

E mbush rubrikën me Numrin personal, numrin e letërnjoftimit dhe e gjen emrin e bankës ku e ke llogarinë e hapur dhe e klikon “posalji zahtev”

https://idp.trezor.gov.rs/