Home Aktuale Fillojnë punimet për zgjerimin e rrugës Nesalcë – Letovicë

Fillojnë punimet për zgjerimin e rrugës Nesalcë – Letovicë

52
0
SHARE

Rruga Nesalcë – Letovicë, rrugë me rëndësi të veçant jo vetëm për Komunën e Bujanocit dhe qytetarët e saj por edhe për qytetarët dhe Komunën e Preshevës të cilët do të shfrytëzojnë këtë rrugë.

Zgjerimi i kësaj rruge poashtu zvoglon rrezikshmërinë permanente si për vozitëwit ashtu edhe për këmbësorët.

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, u shprehë që kjo rrugë lidhë dy komunat dhe qytetarët e saj, duke shtuar që rëndësia e kësaj rruge është jashtëzakonisht e madhe.