Home Aktuale Fëmijët parashkollor takim me kryetarin Kamberi

Fëmijët parashkollor takim me kryetarin Kamberi

181
0
SHARE

Kryetari i komunës, Shaip Kamberi, në kabinetin e tij, ka pritur fëmijët e Entit parashkollor “Gëzimi Ynëme rastin e  javës së fëmijëve,

Në shenjë të festimit të “Javës së fëmijeve”, fëmijët nga Enti parashkollor “Gëzimi ynë” dhe ata të fillores së qytetit, qëndruan për vizitë në Komunë.

Në mes tyre, ishin edhe fëmijë nga Siria dhe Afganistani të cilët kanë filluar të ndjekin mësimet në shkollë në Bujanoc.

Bashkëbisedimi me fëmijët përveç që ishte inspirues ishte edhe shtytje drejtë angazhimit më të madhë për t’i siguruar atyre një jetë më të mirë.