Home Aktuale Fejzullahu: Me ligjin e ri, nxënësit për mungesat pa ...

Fejzullahu: Me ligjin e ri, nxënësit për mungesat pa arsye mund të denohen me të holla

53
0
SHARE

Plotësmi i  i ligjit mbi sistemin e arsimit që është aprovuar në fillimin e vitit shkollorë 2017/18 ka ndikuar pozitivisht në zhvillimin e procesit edukativ në institucionet arsimore.

Drejtori i shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc Zejni Fejzullahu ka thënë se kjo rregullore ka të bëjë me masat  ndëshkuese ndaj atyre nxënësve të cilët nuk vijojnë mësimin me rregull.

Fejzullahu ka thënë se nëse  përcillen të gjitha procedurat e parapara dhe nxënësi nuk ka përmirësime ekizistojnë masa ndëshkuese edhe në të holla .

Ky ligj ka ndikuar dukshëm që ky vitë të jetë më i mirë në krahasim me vitin e kaluar është shprehu Fejzullahu.Sipas tij këtë vit kemi 15 përqind mungesa nga viti i kaluar./Lugina Press-Spektri Info/