Home Aktuale Enis Shabani i “Sara Market” dhuron 700 maska mbrojtëse për...

Enis Shabani i “Sara Market” dhuron 700 maska mbrojtëse për sh.f.”Muharrem Kadriu” në Tërrnovci

323
0
SHARE

Në këto kohëra të  vështira si në vendin tonë ashtu edhe mbarë mbotën përshkak të përhapjes së COVID 19, shembujt human nuk mungojnë as në rajonin tonë në mënyra të ndryshme.

Në  pragë të fillmit të vitit të ri shkollorë 2020/2021, për nxënësit e shkollës fillore”Muharrem Kadriu” nga Tërnoci ka menduar Enis Shabani pronari i marketit”Sara Market” po ashtu nga Tërrnoci.

E me këtë rast Enis Shabani për shkollën fillore”Muharrem Kadriu” dhuroi 700 maska mbrojtëse.

UD i drejtorit  të shkollës”Muharrem Kadriu”,  Naser Zairi falënderoi donatorin që ka menduar dhe i ka dalur në ndihmë nxënësve të kësaj shkolle  në këtë kohë pandemie.

Kjo nuk është hera e parë  e pronarit të “Sara Market” që kryen  vepra humanitare, ai ka  vepruar  edhe më herët duke i dalur në ndihmë si njerëzve në nevoj a po ashtu edhe ndaj shkollës në bankat e së cilës  edhe vet kishte kalur.

Me gjithëse ngurroi të dal  dhe të bëjë publike veprën  humane, ishte insistimi  që ai merret si model edhe për të tjerët dhe në asnje mënyrë të humbet  vlera e veprës duke u publikuar.