Home Aktuale Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan në Bujanoc

Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan në Bujanoc

42
0
SHARE

Ekspertët e komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës, qëndruan sot në Bujanoc.

Gjatë takimit në mes  kryetarit  të  komunës së  Bujanocit Shaip Kamberi dhe  ekspertëve  të komisionit faktëmbledhës të Këshillit të Evropës u diskutua (mos)realizimi i Konventës kornizë të Këshillit të Evropës dhe të drejtave të shqiptarëve në Luginë të Preshevës.

Participimi adekuat i shqiptarëve në institucionet republikane, gjyqësori dhe njohja e diplomave të Kosovës, temë kryesore në takim./Lugina Press/