Home nga Vendi Ekskursion tre ditor për student në qytetin e Durrësit

Ekskursion tre ditor për student në qytetin e Durrësit

142
0
SHARE

Ekskursion tre ditor për student në qytetin e Durrësit

Studentët e Luginës së Preshevës, në bashkpunim me Universitetin Publik të Gjilanit, Universitetin e Prishtinës, Fakultetin e Suboticës dega në Bujanoc dhe ate “Hipokrat” në Bujanoc, organizojnë ekskrusion tre ditor në qytetin e Durrësit.

Nje nder incjatoret e ksaj vizite eshte Nazim Ramizi Kryetari i Unionit te studentave te Lugines se Presheves ne Univerzitetin Publik te Gjilanit.

Në ofertë përfshihet: Transporti, qëndrimi në hotel në plazhë (me pansion të plotë me ushqim tradicjonal),rekracion dhe argëtim me muzikë shqiptare kurse gjatë mbrëmjeve për argëtim do të perkujdesen Dj te ndryshem po musafir i ftum dhe dj“Protone”

Çmimi për person është 50 ero

Nisja nga Bujanoci bëhet më 16.05.2014 nga Fakulteti “Hipokrat” në ora 06:00
Nisja nga Gjilani bëhet më 16.05.2014 nga Univerziteti “Kadri Zeka” në ora 07:00
Nisja nga Prishtina bËhet më 16.05.2014 nga Biblioteka Kombtare nË Ora 08:00
Rezervimet janë te obliguara, ngase numri i studentëve është i kufizuar thuhet në njoftimin e ardhur në adresë të Lugina Press.
Rezervimet mund ti bëni në këto numra :

Info:
045 435 937
049 107 956
062 830 9841
063 816 5844

luginapress/

;