Home Aktuale Edi Rama i thotë Sali Berishës: Ti je rrotë k…

Edi Rama i thotë Sali Berishës: Ti je rrotë k…

104
0
SHARE

Debati në Kuvendin e Shqipërisë vazhdon ta tejkaloj secilin kufi të etikës dhe moralit.

Në sallën ku bëhen ligjet për funksionimin e shtetit shqiptar përdorën fyerjet më të rënda të mundshme ndërmjet pozitës dhe opozitës, ndërmjet kryeministrit dhe ish kryeministrit.

Kështu ndodhi edhe në seancën e fundit ku u fol pikërisht për etikën e komunikimit publik të deputetëve.

Vetë Kryeministri Rama sfidoi opozitën të gjente qoftë edhe një rast ku ai e kishte tejkaluar cakun. Duke harruar se një gjë të tillë e kishte bërë vetë pak minuta më parë. Ai në një rast, derisa ish kryeministri Berisha fliste nga foltorja e quajti atë “Rrotë k***). Shikojeni debatin e ndyrë në Kuvendin e Shqipërisë.