Home MAGAZINA DuoDeejays nga Kosova që po shpërthejn Kryeqitetin Prishtinen

DuoDeejays nga Kosova që po shpërthejn Kryeqitetin Prishtinen

488
0
SHARE

   Meriton Kurshumlia dhe Nderim Kërleshi janë dy Dj që  përbëjnë grupin e  tashmë të njohur “DuoDeejays”. 

  Këta dy Dj,  Meriton Kurshumlia  26 vjeçar  dhe Nderim Kërleshi 25 vjeç,   janë duke performuar së bashkku në këtë grup i cili tashmë ka bërë emër si grupi “DuoDeejays” 

 Dikur dy dj shqiptar edhe pse  jetonin në Prishtinë ata përformonin të ndarë  derisa i bashkoi  grupi “DuoDeejays” 

  Në  vitin 2009 ata vendosën të bashkohen  dhe të performojnë  stilin dhe muzikën  së  bashk me një emër  të cilët e emërtuan “DuoDeejays” .

  Së bashku   iu referuan  të të njejtes rrymë muzikore e cila varion nga “Deep Soulful” deri tek ato të çmendurat e” Afro House” dhe “Remix” të hiteve të  kohëve të  kaluara.

Që nga ai  viti 2009 kur dhe formuan grupin e përbashkët,    e deri më sot ata   janë  aktiv  në skenën e natës dhe organizimet e tjera  dedikuar të rinjëve./Lugina Press/