Home Aktuale Dua e hatmes në xhaminë e mesme në Tërnoc të Bujanocit

Dua e hatmes në xhaminë e mesme në Tërnoc të Bujanocit

255
0
SHARE

Në   xhaminë  e mesme në fshatin Tërnoc sot u mbajt dua hatmeje me nxënësit që kanë vijuar leximin e Kur’anit.

52   nxënës sot kanë përfunduar solemmnisht leximin e Kuranit(Hatmen) që kanë vijuar mësimin e leximit të Kuranit në xhaminë e mesme në fshatin Tërnoc me imamin Sulejman Fejzullahu.
Nxënësit kishin përgatitur edhe një program të larmishëm me këndin nga Kurani, ilahi, recitime të karakterit fetar që zgjoi mjaft kurreshtje dhe emocione tek xhemati./Lugina Press/