Home Aktuale Driton Rexhepi: Të zvoglohen përçarjet të rritet rrespekti – bashkë mundemi e...

Driton Rexhepi: Të zvoglohen përçarjet të rritet rrespekti – bashkë mundemi e duhemi

254
0
SHARE

I nominuari për kryetar të Bujanocit, nga rradhët e PVD-së, Driton Rexhepi, përmes një shkrimia në faqen e facebook-ut, ka kërkuar që të zvoglohet përçarjet ndër shqiptar dhe të shtohet mirëkuptimi dhe rrespekti i ndër-sjelltë.

“Bashkë mund të duhemi, bashkë, të gjithë të rinjët në ballë të proceseve” – ka shkruar Rexhepi.

Në vazhdim po ua paraqesim shkrimin e plotë të kandidatit për kryetar të Komunës së Bujanocit:

Bashkë mundemi të zvoglojmë përçarjet, të shtojmë mirëkuptimin, të rrisim rrespektin dhe të ngrisim përgjegjësinë.

Bashkë mundemi të bashkëpunojmë, të bashkëveprojmë, bashkëkoordinohemi dhe t’i gëzohemi bashkarisht arritjeve tona gjithnjë të përbashkëta.

Bashkë mundemi e bashkë duhemi.

Bashkë, të gjithë të rinjët në ballë të proceseve.

Jo si numra, por si gjithëpërfshirje.

Bashkë të gjithë.

Shumë më shumë se 21, e hiç ma pak se aq.

PVD6