Home Aktuale Drejtori i kompanisë mediale”Spektri”, Nexhat Behluli gëzon fëmijët për vitin e...

Drejtori i kompanisë mediale”Spektri”, Nexhat Behluli gëzon fëmijët për vitin e ri

399
0
SHARE

Drejtori i kompanisë mediale”Spektri”, Nexhat Behluli me bashkëpunëtorët e tij sot i ka gëzuar fëmijët e shkollave të disa fshtrave duke i dhuruar pako për festën e vitit të ri.

Behluli i ka dhuruar pako fëmijëve të shkollave fillore, në fshatin Lluçan, Dobrosin, Breznicë, Qarr, Zarbincë, Suharnë, Novo Sellë dhe Pribovc.

Shpërdarja e pakove e drejtorit  të kompanisë mediale”Spektri”  Nexhat Behluli është një traditë e hershme e tij.