Home Aktuale Dorëhiqen nga kandidimi 19 kandidatë për Bashkësi Lokale në Tërnoc

Dorëhiqen nga kandidimi 19 kandidatë për Bashkësi Lokale në Tërnoc

9
0
SHARE

Nga zgjedhjet e nesërme  për Bashkësi Lokale  në  Tërnocc , janë  dorëhequr  19 kandidat për pleqësi të këaj bashkësie lokale.

19 kandidatët për pleqësi të Bashkësisë Lokale për Tërnoc,  i  kanë dërguar dorëheqjet  Kuvendit Komunal.

Në shkresën tyre të  tërheqjes nga gara për kryesi të BL Tërnoc, thuhet se Kuvendi komunal ka bërë shkelje në dispozitat dhe procedurat për mbarëvatjen e zgjedhjeve.