Home MAGAZINA Dj Protone i vetmi Shqiptar i njohur për publikun...

Dj Protone i vetmi Shqiptar i njohur për publikun ballkanas merrë pjesë në festivalin “Festival wonderlande” në Beograd

187
0
SHARE

Dj Protone i vetmi  Shqiptar  i njohur  për publikun ballkanas dhe më gjërë I cili njihet  me stilin e ti unik të muzikës elektronike do të merrë pjesë në festivalin “Festival wonderlande”  në Beograd

Dj Protone me prejardhje nga Lugina e Preshevës,  thekson  për medie se   kjo është hera e parë që marrë pjesë në një festival kaq të madh se si është “Festival wonderlande” në Beograd i cili  mbahet nga data  21qershor 2014    deri   më 23 qershor.

“ Në këtë festival   takohen të gjithë dj evropianë të cilët janë si  JoeySuki , Arisen Flame, Omnia, Jorn Van Deynhoven, Ibranovski Music, Futuristic Polar Bears,Beltek, Erik Iker, Ikerya Project” thekson  Dj Protone  me prejardhje nga Bujanoci

serbia-wonderland-poglavlje-jedan-legenda-svetskog-dj-inga-dolazi-u-beograd-2

Dj Protone  bënë të ditur se  patur   oferta nëpër klube  në Kosovë dhe Maqedoni por të gjitha këto i ka  refuzuar ato për të  mos e lënë anash përgaditjet e projekitit  për të  performuar  në Festivalin “wonderland”   që numri i kërkesave të biletave  që numri biletave ka  kaluar mbi 4000 persona të cilen do të janë pjesmarrës edhe shtetet tjera  të ballkanit si  Greqia,Turqia, Kosova,Shqiperia etj. Biletat mund ti gjeni në çdo agjensi në Serbi.

Dj Protone  njëherit dhe  producent i muzikes elektronike, konsiderohet të jetë  i vetmi shqiptar  i cili merr pjesë në publikun e Serbisë  në Beograd.

Ndërkaq   “Festival wonderlande” mund ta ndiqni    live nëpërmjet kanalit   “Prva’ të Serbisë ./Lugina Press/