Home Aktuale Diskutim publik mbi propozim vendimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për...

Diskutim publik mbi propozim vendimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për vitin 2019

233
0
SHARE

Kryetari i  komunës së Bujaqnocit Shaip Kamberi ka zhvilluar sot  debat publik  me qytetarët  mbi propozim vendimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për vitin 2019.

Para të pranishmëve Kamberi theksoi se buxheti i planifikuar për vitin 2019 është rreth 1miliard e 61milion dinarë, ku janë planifikuar të hyrat dhe të dalat gjatë vitit të ardhshëm.

Risi e këtij propozim vendimi të buxhetit është ndarja e 1 milion dinarëve për nxënësit e shkollave fillore nga klasa e parë deri në klasë të katërt , kryesisht pë ata fëmijë me kushte të vështira ekonomike dekalroi Kamberi.

Me këtë rast pati edhe pyetje nga ana e pjesëmarrësve të këtij debati të cilëve iu përgjigj kryetari Shaip Kmaberi .