Home LAJME Dhjetë vendet më tërheqëse për pushim në Shqipëri

Dhjetë vendet më tërheqëse për pushim në Shqipëri

131
0
SHARE

Shqipëria dhe shumë plazhe të saj, janë ndër vendet më adekuate për t’u vizituar gjatë verës.

Më poshtë janë disa nga viset që ia vlen t’i vizitoni këtë verë.

Plazhi i Kakomesë

Plazhi i Ksamilit

Plazhi i Gjipesë

Gjiri i Gramës

Plazhi i Jalës

Dhërmi

Lukovë

Plazhi Palasë në Vlorë

Velipojë

Shëngjini – “Rana e Hedhun”