Home Aktuale Delegacioni i shoqatës”Vizioni”kthehet nga takimet me rëndësi nga Turqia

Delegacioni i shoqatës”Vizioni”kthehet nga takimet me rëndësi nga Turqia

193
0
SHARE

Një delegacion nga shoqata  për zhvillim dhe kooperim  “Vizioni” nga Presheva i përbërë  nga kryetari Lulzim Miftari dhe koordinatori Shefki Jonuzi  kanë qëndruar për disa ditë  në  republikën e  Turqisë.

Delagacioni në fjalë gjatë këyre ditëve  kanë realizuar  disa takime me rëndësi.

Ata   fillimisht u takuan me kryetarin e Fondacionit Qeveritar “Seta”( Syaset , Ekonomi ve toplum arsştirmalari vakf).

Ndërkohë ata janë takuar dhbe me kryetarin e organizatës  e Gjysmë Hëna e Kuqe Turke.

Për delegacionin  nga shoqata shoqata “Vizioni”  takim me rëndësi ka qenë dhe takmi me organizatën rinore turke “Tugva” (Turkiye Genclik Vakfi #TUGVA)

Takimi me shoqatën DUNBALFED e cila në mesin e saj ka një numer të madhë shqiptar e që  selia e saj gjindet në komunën e Bayram Pashe ka qenë  takim i një rëndësie të veçantë.

Vizioni ka takuar dhe përfaqesues të Rinise së #AK– PARTI-s me të cilët së bashku më  25 qershorë me një darkë  pune kanë  festuar itoren e presidentit Republikës së  Turqisë Rexhep Taip Erdoan(Recep Tayyip Erdoğan)

Përfaqësuesit e Shoqatës Vizioni për zhvillim dhe koooperim në të gjitha takimet që i realizuan , i niofuan për situaten në Preshevë dhe njëkohësisht kërkuan që bashkëpunimet  ti vazhdojnë ndëkohë  i ftuan qe ta vizitojnë Luginën e Presehvës  , me qellim që në të ardhmen të rritet bashkëpunimi njoftojë nga kjo shoqatë./Lugina Press/