Home Nga Bota Çfarë tha Sadam Husein pak para se te ekzekutohej? – VIDEO

Çfarë tha Sadam Husein pak para se te ekzekutohej? – VIDEO

211
0
SHARE

Sadam Husein u dënua me vdekje dhe u ekzekutua me varje në vitin 2006. Ish-këshilltari për siguri kombëtare Muvafak al-Rubai tregon momentet e fundit dhe fjalët e fundit të ish-diktatorit.

“Ish-presidenti i Irakit, Sadam Husein i cili u dënua me vdekje në vitin 2006, mbeti i fortë deri në fund të jetës tij, duke mos treguar asnjë shenjë frike ose keqardhje për atë që kishte bërë. Ai ishte tepër i bindur se nuk kishte bërë asgjë gabim dhe as në momentet e fundit nuk kërkoi falje për krimet që kishte bërë”, thotë ish-këshilltari i tij, i cili ishte me të deri në momentet e fundit.
Sipas këshilltarit fjalët e fundit të Sadamit ishin :

“Vdekje Amerikës! Vdekje Izraelit! Liri për Palestinën!”