Home Aktuale Bujanoci së shpejti me Qendër për qëndrim ditor për fëmijët me nevoja...

Bujanoci së shpejti me Qendër për qëndrim ditor për fëmijët me nevoja të veçanta

225
0
SHARE

Falë përkushtimit të përfaqësueseve të Organizatës “Ti barabartë unë” dhe vullnetit e interesimit të Komunës së Bujanocit për të ndihmuar jetësimin e kësaj ideje, sot u nënshkrua Memorandum bashkëpunimi në mes dy palëve të lartëpërmendura, për themelimin e Qendrës për qëndrim ditor dhe avansimin e fëmijëve me nevoja të veçanta.

Kjo do të jetë Qendra e parë e këtij lloji në Komunën tonë, thuhet në faqen zyrtare ne facebook të komunës së Bujanocit.