Home Aktuale Bujanoci më 6 qershor nikoqir i rinisë të shteteve të rajonit

Bujanoci më 6 qershor nikoqir i rinisë të shteteve të rajonit

41
0
SHARE

Të shtuën më 06 qershorë 2015 Bujanocin do ta vizitojne të rinjët e shteteve të rajonit nga Kroacia,Maqedonia,Bosna,Vojvodina,Kosova dhe Serbia.
Në njotimin të lëshuar nga Zyra për të rinjë në Bujanoc thuhet se autobusët me të rinjët nga shtetet e rajonit arrijnë në ora 13:00 h dhe pas drekës vijojnë vizitat të ndryshme.
Në vazhdim ju sjellim njotimin nga Zyrë për të rinjë në Bujanoc.

E dashura Rini e Bujanocit,ju njoftojme se me date 06.06.2015 dite e shtune,Bujanocin do ta vizitojne mbi 50 te rinj te shteteve te rajonit si:Te rinj nga Kroacia,Maqedonia,Bosna,Vojvodina,Kosova dhe vet Serbia.
Autobuset arrijne ne ora 13:00h dhe pas drekes vijojne vizita te ndryshme ne qytetin tone te vogel por te bukur.
Ne ora 15:00h do te vizitohet Zyra per te rinj dhe Klubi i te drejtave te njeriut ku dhe do te mbahet nje Tryeze e madhe e karakterit te Tryezes se rrumbullaket ne mes te gjithe ketyre te rinjeve nga kto shtete me teme “Te drejtat e pakicave”.
Ne ora 19:00h ne qender te qytetit tone te rinjte nikoqir pra te rinjte nga Zyra per te rinj nga Bujanoci kane organizuar nje minikoncert live multietnik si shenje rrespekti per vizitoret pasi qe tani gezojme nje qender te bukur dhe me hapsire ta madhe minikoncerti do te mbahet ne qender.
Ftoheni te gjithe te rinjte te na bashkangjiteni,ta tregojme kulturen dhe zemergjersine tone ne menyre qe mysafiret te bartin pershtypjet me te mira nga Bujanoci.