Home Aktuale Bujanoci e Presheva ngriti flamurin më 28 nëntor (foto...

Bujanoci e Presheva ngriti flamurin më 28 nëntor (foto & video)

20
0
SHARE

Në Luginë të Preshevës 28 Nëntori është shënuar me vendosjen e flamujve kombëtar në ndërtesat e komunës së Bujanocit dhe Preshevës dhe të Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Në ndërtesën e KKSH-së flamurin e vendosi kryetari i sapo zgjedhur i këti institucioni Jonuz Musliu, në prani të  kryetarëve të komunave Preshevë dhe Bujanoc. Ndërkaq flamuri është ngritur dhe në ndërtesat e dy komunave Bujanoc dhe Presehvë.
Ndërkohë për nder të 28 nëntorit ditës së flamurit është organizuar program kulturo-artistik në Bujanoc dhe Preshevë./Lugina Press/

 [youtube url=”    https://www.youtube.com/watch?v=P4cbgD5KmGI&feature=youtu.be      ” width=”560″ height=”315″]

1 2 3 4 5 7 8 9