Home Aktuale Bujanoc: Vidhet automjeti nga stacioni policor

Bujanoc: Vidhet automjeti nga stacioni policor

195
0
SHARE

Persona ende të panjohur kanë vjedhur një automjet në parkingun e stacionit policorë në Bujanoc ka thënë kryeshefi i stacionit policorë në Vranjë Slagjan Veliçkoviç .

Automjeti është konfiksuar ditë më parë nga policia në një aksionin kundër tregëtisë me njerëez, ka konfirmuar për OK Radio, kryeshefi i policisë së Vranjës Slagjan Veliçkoviç, por nuk ka dashur të jap më shumë detaje rreth këtij rasti.
Siç ka mësuar OK Radio, automjeti i markës, “Kadet Suza” me targa të falsifikuara është vjedhur të martën në parkingun e policisë edhe atë nën mbykqyrjen e kamerave dhe rojeve. Automjeti tashmë i vjedhur, disa ditë ka qëndruar në parkingun e stacionit policorë në Bujanoc, pasi që është konfiskuar në aksionin në të cilin ngasësi kishte ikur duke lënë klandestinët në automjet./Lugina Press/