Home Aktuale Bujanoc: Turnir në futboll të vogël “BU CUP 2015”

Bujanoc: Turnir në futboll të vogël “BU CUP 2015”

167
0
SHARE

Zyra për te rinj e Bujanocit dhe qendra sportive “Rinia” edhe këtë vit organizojnë turnirin tradiconal në futboll të vogël “BU CUP 2015”.

Turniri fillon me 15 dhjetor dhe zgjat deri me 30 dhjetor, ndërsa afati për paraqitjen e ekipeve është deri me datë 14 dhjetor ora 20:00.
Numri i ekipeve është i kufizuar ndërsa çmimi për ekip është 8000 dinarë. Hudhja e shortit bëhet me 14 dhjetor./Lugina Press/

Turniri portal shqip 2015