Home Aktuale Bujanoc: Tribunë për femra “Si ta përgatisim vetën për Ramazan”

Bujanoc: Tribunë për femra “Si ta përgatisim vetën për Ramazan”

203
0
SHARE

 Të martën  më 31 maj   në ora 14:00 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc  mbahet tribunë  islame për fem ra me temën  “Si ta përgatisim veten për Ramazan” dhe 2.”Ramazani, vlerat e tij”.

 Karavani i thirrjes gjatë muajit të Ramazanit do të organizojë Tribunë Islame për femra me temë: 1.”Si ta përgatisim veten për Ramazan” si dhe 2.”Ramazani, vlerat e tij” Tribuna do të jetë e pasur me lexim Kur`ani dhe këndim të ilahive. Tribuna mbahet më 31 maj 2016 në ora 14:00 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc. Mirë se vini!

13318458_10157023262885352_1167452954_n