Home Aktuale Bujanoc: Prosperiteti organizon ekskursion për femra

Bujanoc: Prosperiteti organizon ekskursion për femra

176
0
SHARE

Organizata joqeveritare “Prosperiteti” nga Bujanoci organizon ekskursion dy ditorë me një  buajtje në Pogradec.

Ndërkaq do të bëhet dhe shëtitje në: Strugë, Ohër, Shën Naum.

Nisja bëhet  më: 10.11.2017 në ora 05:00 në Tërrnovc para Shkollës Fillore “Muharrem Kadriu”.

Në ofertë përfshihen: buajtja në hotel,darkë dhe mëngjesi. Çmimi 30 euro.
Të interesuarat të lajmërohen në numrin e telefonit: 062-89-02-359 Xhevaire Shabani…!