Home Aktuale Bujanoc: Organizohet ekskursion për femra me rastin e 8 marsit

Bujanoc: Organizohet ekskursion për femra me rastin e 8 marsit

212
0
SHARE

    Njoftohen të interesuarat se për nderë të 8 marsit   është organizuar  ekskursion dy ditorë me një  buajtje në  qytetin e Vlorës së Shqipërisë.

Në ofertë përfshihen: Rruga, buajtja në hotel,darka  me muzikë dhe mëngjesi. Çmimi 45  euro.

Dita e dytë: vizitë në qytetin e Fierit.
Të gjitha të interesuarat mund të lajmrohen në tek Xhevahire Shabani në numrin e telefonit : 062-89-02-359. Nisja bëhet  më: 09.03..2018.