Home Aktuale Bujanoc: Nesër Fillon Panairi ndërkombëtar Bujqësisë

Bujanoc: Nesër Fillon Panairi ndërkombëtar Bujqësisë

179
0
SHARE

Në qendrën sportive “Rinia” në  Bujanoc  nesër fillon Panairi Ndërkombëtarë i Bujqësisë dhe Potencialeve Investuese në komunën e Bujanocit, ku do të marrin  pjesë kompani të prodhuesëve vendor, dhe jashtë  tij.

panairi

 Ceremonia e hapjes së manifestimit fillonë nëora 11:00h para Shtëpisë së Kulturës me program kulturoroartistik ndërsa hapja solemne e panairit do të bëhet në ora 12:00 në hyrje të Qendrës sportive “Rinia”, ku do të ketë fjalime, prerja e shiritit dhe vizita e delegacioneve të ndryshme që do ti bëjnë stendave të përgaditura. /Luginapress/

Agjenda

Panairi Ndërkombëtar i Bujqësisë dhe Potencialeve Investive në Bujanoc 2014.

Qendra e Sportit  “RINIA” Bujanoc

E premte, 09. Maj 2014, prej 12:00 – 14:00 h

 

12:00 – 12:15   Mirëseardhja dhe njoftimi i të pranishmëve me rëndësinë e mbajtjes së Panairit

në Bujanoc

12:10 – 12:15   Mirëseardhja dhe fjala përshëndetëse e

Kryetarit të Komunës së Bujanocit Dr.Nagip Arifi,

12:15 – 12:20   Fjala përshëndetëse e Ambasadorit të Republikës së Austrisë Dr.Johannes Eigner

12:20 – 12:35   Paraqitja e partnerëve dhe bashkëpunëtorëve të komunës së Bujanocit:

–         Kryetari i Odës Ekonomike Regjionale të Leskocit Mr.Goran Jović,

–         Zëvendës Ministresha e Ekonomisë dhe Zhvillimit të Republikës së Shqipërisë znj. Brunilda Paskali,

–         Përfaqësuesi i Odës Ekonomike të Kosovës  ____________________

–         Drejtori Ekzekutiv i Odës Ekonomike Regjionale të Maqedonisë Veri – Perëndimore z. Arben Halili,

12:35 – 12:40   Hapja e panairit – prerja e shiritit

12:40 – 13:00    Vizita e stendave

13:00 – 13:15   Deklaratat për media