Home Aktuale Bujanoc: Në mënyrë solemne hapet zyra për persona me atësi të kufizuara

Bujanoc: Në mënyrë solemne hapet zyra për persona me atësi të kufizuara

138
0
SHARE

Në mënyrë solmne hapet zyra për persona me atësi të kufizuara që është financuar nga Ambsada Gjermane në Beograd.
Në hapjen e zyrës për persona me atësi të kufizuara që është financuar  nga Ambsada Gjermane në Beograd  ishte kryetari i komunës s Bujanocit Nagip Arifi së bashku me kryshefin e kabinetit të tij Arbër Pajaziti, sekrertarja e parë nga amasada gjermane Gabriela Benneman si dhe përfaqësuesit e zyrës për persona me atësi të kufizuara në krye me Afrim Agushi drejtues i saj.

[youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=kl19rDFCRME ” width=”560″ height=”315″]