Home Aktuale Bujanoc: Ja cilat medie përfituan nga donacioni lufta kundër...

Bujanoc: Ja cilat medie përfituan nga donacioni lufta kundër Covid-19 (Dokument)

304
0
SHARE

Qeveri e Republikës së Kosovës në kohën  kur ishte kryeministër Albin Kurti për Luginën e Preshevës ndau 500.000 euro  për komunën e  Preshevës ,Bujanocit e Mevdegjës për menaxhimin e situatës me Covid-19.

Për Komunën e Preshevës ndau 200.000 euro, për Bujanocin 200.000 dhe për Medvgjën 100.000 euro.

Ndërkaq komuna e Bujanocit,   në  atë kohë  ndau 1.000.000 dinarë për medie për përcjelljen e mbledhjeve të  Shtabit për situata të jashtëzakonshme.

Ndërkoh që sot u publikua lista e disa mediave të cilët gjatë asaj kohe përfituan nga ky donacion e derisa disa të tjera u anashkaluan edhe pse janë të regjistruara në territorin e komunës së Bujanocit.