Home Aktuale Bujanoc: Interesim i madhë për seminarin”Bleta nuk njeh kufi”

Bujanoc: Interesim i madhë për seminarin”Bleta nuk njeh kufi”

45
0
SHARE

Në sallën e sporteve më Bujanoc është organizuar seminari i tretë i bletarëve “Bleta nuk njeh kufi”.

Dy Shoqatat e bletarëve nga komuna e Bujanocit “APICULA dhe POLEN 2012”  në Qendrën Sportive “RINIA do” kanë  organizuar seminarin “BLETA NUK NJEH KUFI” ku kanë  grumbulluar bletarët nga vendi rajoni.

Në ceremoninë e hapjes së seminarit ishte edhe kryeyari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi dhe deputeti Fatmir Hasani.

Me këtë rast u ndanë dhe mirënjohje për bletarët vendorë dhe ata të rajonit.

Ndërkohë  kanë vazhduar ligjërata lidhur me ruajtjen dhe rëndësinë e bletës.

Nga ana tjetër bletarët kishin sjllur prodhimet nga bletët e tyre por por pati edhe nga ata që kishin sjellur dhe mjetet që  duhet përdorur bletarët.

Ndërkaq në  ekspozitë prezentoi prodhuesi i lajthiave nga Tërnoci  Ramiz Osmani./Lugina Press/