Home Aktuale Bujanoc: Gjen kuletën me 900 euro dhe ia kthen pronarit

Bujanoc: Gjen kuletën me 900 euro dhe ia kthen pronarit

1495
0
SHARE

Një heroizëm ka ndodhur sot në Bujanoc ku një mjeshtër i rregullmit të kopshteve ka gjetur kuletën me 900 uero dhe ia kthen pronarit.

 

Luan Jusufi nga fshati Letovicë të komunës së Bujanocit, mjeshtër për rregullimin e kopshteve,  gjatë  punës së tij sot në restaurant “Rozafa në” Bujanoc kishte gjetur një  kuletë me 900 euro dhe  ia kthu pronarit të saj.

 

Njoftimin për gjetjen e kuletës e kishte bërë tek presidenti i kompanisë mediale “Spektri” në Bujanoc  Nexhat Behluli për ta njoftuar pronarin përmes televizonit.

Rastin në fjalë e ka bërë të ditur Nexhat Behluli në facebook.