Home Aktuale Bujanoc: Forumi i Rinor i PD-së zgjedh kryesinë e re(Video)

Bujanoc: Forumi i Rinor i PD-së zgjedh kryesinë e re(Video)

17
0
SHARE

 Në shtëpinë e kulturës në Bujanoc sot është zgjedhur krytari i ri i Forumit Rinor të Partisë Demokratike.

Furumi  Rinor i Partisë Demokratike(FRPD) në Bujanoc  sot ka mbajtur  kuvendin  zgjedhor të këtij organi,   me çrast  është zgjedhur kryesie e re.

sa

 Në kuvendin zgjedhor njëzëri për kryetar të ardhëshëm të FRPD-së  njëzëri  është zgjedhur Sali Salihu nga fshati Tërnoc.

  Me këtë rast Arbër Pajazi kryetari i deritanishëm i uroi punë të mbarë dhe sukese në të ardhëmen krytatrit të sapo zgjedhur të FRPDS-së Sali Salihut.

 Ndëkohë Kryetari i posazgjedhur mbajti një fjalim përshëndetës ku mes të tjerash me theks të veçantë foli mbi qëllimet dhe fokuset që do të ketë ky forum  për këto katër vite.

a

   Ndërkohë fjalën përshëndetëse e mori Adelina Bruçaj Hasani Kryetare e Forumit të Gruas dhe Kryetari i PD-së Nagip Arifi njëherit dhe Kryetar i komunës së Bujanocit.

nag

  Arifi mes tjerash vlerësoi punën dhe sukseset që ka arritur ish Kryetari i FRPD-së Arbër Pajaziti

   Ndërkohë fjala e rastit iu dha edhe përfaqësuesit të Forumit Rinor të PDSH-së nga Presheva.

arb

     Ndërsa Kryetari i PD-së Nagip Arifi me këtë rast e nderoi me një mirënjohje krytarin e deritanishëmë të FRPD-së Arbër Pajzaitin për kontributin e tij të palodhshëm.

Kryetari i deritanishëm , Arbër Pajaziti   në mënyrë vullnetare kishte ofruar doreheqjen e tij, me qëllim qe t’iu jepet hapësirë më e madhe edhe kuadrove të reja të cilat janë të aftë dhe të gatshëm për të dhëne kontributin e tyre në këtë subjekt politik. në komunë të Bujanocit.

    Forumi Rinor i Partisë Demokratike për herë të parë është formuar në nëntor të vitit 2011, në kohën kur themeloheshin edhe organet tjera të partisë. Ky forum luajti  një rol të rëndeësishëm në fitoren e PD-së në zgjedhjet e Majit te 2012. /Lugina Press/

 N