Home Aktuale Bujanoc dhe Preshevë hapen të gjitha vendvotimet(video)

Bujanoc dhe Preshevë hapen të gjitha vendvotimet(video)

141
0
SHARE

Në komunën e Preshevës  dhe  të Bujanoc të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë.

 Në komunën e Bujanocit janë 42.288 qytetarë me të drejtë vote. ndërsa në komunën e Preshevës, të drejtë vote kanë 37474 votues.

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=I5ETEqx3vwQ” width=”560″ height=”315″]