Home Aktuale Botohet libri me poezi të nxënësve “Kujtime dhe dëshira III”

Botohet libri me poezi të nxënësve “Kujtime dhe dëshira III”

125
0
SHARE

Nën përkujedesjen e Edicionit të botimeve të Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” në Preshevë, doli nga shtypi një libër i veçantë i autorit Nehat Ramizi me titull “Kujtime dhe dëshira III”.

Në këtë libër janë të botuara poezi të nxënësve të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” të fshatit Tërrnoc.Ky është libri i tretë i këtij lloji i botuar me poezi në nxënësve të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” të fshatit Tërrnoc./Lugina Press/