Home Aktuale Bosnjë: Lumi Gostelja në Zivinican shkatërron shtëpitë (foto)

Bosnjë: Lumi Gostelja në Zivinican shkatërron shtëpitë (foto)

201
0
SHARE

Në fotot të cilat janë shpërndarë në mediat boshnjake mund të shihet se përshkallëzimi i situatës në teren nga të reshurat atmosferfike po bëhet gjithnjë e më e vështirë për shkak se lumi Gostelja ka shpërthyer dhe bart me vete cdo gjë që sheh përpara, madje po shkatëron edhe shtëpitë.

Gjithmonë duke u bazuar në atë që shkruajnë mediat atje, thuhet se shtëpitë që shihni në foto tashmë nuk ekzistojnë pasi lumi i ka bartur dhe i ka prishur të gjitha.//luginpress//

ivinice-4-1 ivinice-5-1 ivinica3-1