Home Aktuale Blerjet në kiosqe, më të sigurta

Blerjet në kiosqe, më të sigurta

342
0
SHARE

Daljet e rralla nga shtëpia këto ditë më së shumti janë të dedikuara për furnizimet bazë, por pyetja të cilën më së shumti qytetarët e bëjn është si të blehet në vend më të sigurt, në mënyrë që rreziku të jetë i vogël për infektim.

Në shumicën e vendeve evropiane janë mbyllur, restoranet, kafiterit, butikët, por edhe më tej vazhdojn të punojn supermarketet, barnatoret dhe kiosqet.

Kiosqet në rrugë në të cilat shiten gazetat nuk janë të kufizuara për punë si dyqanet e tjera, pasi janë në ambient të hapur dhe më të sigurt për blerje.

Ekspertët shëndetësor vlerësojn se është mirë të shfrytëzohet blerja në kiosqe apo në sportele, pasi janë në ambient të hapur dhe pa pasur nevoj për hyrje në objekt.