Home Aktuale BLERIM HASANI DEKOROHET NË SHQIPËRI ME TITULLIN « IMAZHI SHQIPTAR NË BOTË...

BLERIM HASANI DEKOROHET NË SHQIPËRI ME TITULLIN « IMAZHI SHQIPTAR NË BOTË »

11
0
SHARE

Blerimi Falëndeon nga zemra dy persona Dr. Astrit Memia nga Shqipëria, si dhe regjisorin Valton Jakupin për përkrahje maksimale.

Këto ditë në Akademinë e Shkencave dhe të Kulturës Aktori dhe aktivisti Blerim Hasani është nderuar me titullin “Imazhi Shqiptar në Botë”. Ky Titull i jipet personave që në kushte të veshtira apo jo të veshtira mbajnë gjallë aktivitetet kulturore  dhe të fushave tjera.

Siç shprehet vet Blerim Hasani ku thote se është ndere për mua ë e mbaj këtë titull, ku e falënderoj shume Regjisorin Valton Jakupin që çdo aktivitet qoftë kulturor  kam qëndruar në përkrahje, dhe lirisht mundem të them se jamë krahu i kryesor i Regjisorit Valton Jakupit sepse e di se çfar vlera njerëzore, artistike dhe humanitare  ka ky regjisor.

Po ashtu ai falënderoi  shumë prindërit e tij që ishin prezent në marjen e këtij titulli, ku i falënderon nga zemra që çdo her  i qënderuan afër në çdo aktivitet.

Vlen të theksohet se këtë titull nga Akademia e Shkencave dhe Kulturës e mori këtë titull dhe e mban për dy vite edhe Regjisori Europian Valton Jakupi.

Në fund Aktori dhe Aktivisti Blerim Hasani falënderon Lugina Press që gjithëher është në përkrahje të aktivistëve dhe ngjarjeve të kulturës shqiptare në Luginë./Lugina Press/