Home Aktuale Bleon Osmani nga Tërnoci talent i dalluar në artin figurativ...

Bleon Osmani nga Tërnoci talent i dalluar në artin figurativ (FOTO)

1054
0
SHARE

Bleon Osmani  është një  djalë i talentuar i klasës së VII-të , të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

 Talentin e tij, ai, e shpreh  me punimet e tij në sferën e artit figurativ. Së fundmi ai moderon edhe në ditën e shkollës.

Talentin dhe aftësitë e tij i kishte çfaqur që nga klasa e parë si nxënës i mësueses Emine Jakupi.

Tani ai është nxënës i klasës se VII.

Në vazhdim ju sjellim punimet e tij: