Home Aktuale BIPBM, organizon manifestim fetar për nderë të Muajit të...

BIPBM, organizon manifestim fetar për nderë të Muajit të Ramazanit

269
0
SHARE

Me rastin e ardhjes së së Muajit të Ramazanit, sektori për femra pranë Bashkësisë  Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medegjë (BIPBM), organizon manifestim fetar.

Manifestimi fetar  do të mbahet të enjten (19 qershor) në shtëpinë e kulturës në Bujanoc me fillim prej orës 14:00.

  Programi  do të përmbajë: Lexim nga Kur’ani, ligjërata, poezi islame, si dhe ilahi nga kori i  Bashkësisë  Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medegjë (BIPBM),   në bashkëpunim me nxënësit e shkollës së mesme  “Sezai Surroi” në Bujanoc./Lugina Press/.

 bi