Home Aktuale BIPBM, IHH nga Belgjika dhe ALSAR shtrojnë iftar në Bujanoc

BIPBM, IHH nga Belgjika dhe ALSAR shtrojnë iftar në Bujanoc

185
0
SHARE

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc  dhe Medvegjë(BIPBM) në bashkëpunim më organizatën turke IHH nga Belgjika dhe fondacionin ALSAR nga shqipëria kanë shturar iftar   për 250 pjesëmarrës.

Me këtë rast të pranishëm ishte kryetari i komunës së Bujnaocit Shaip Kamberi më bashkëpunëtorë, përfaqësues nga KKSH, deputeti popullorë Fatmir Hasani,myftiu Saqipi, përfaqësuesit e IHH nga Belgjika xhematlinjë e dhe përfaqësues nga Medvegja. 

Në fjalimin e tij përshëndetës sekretari i BIPBM-së Refik Mehmeti falënderoi organizatën IHH nga Belgjika dhe fondacionin ALSAR nga shqipëria për bashkëpunimin e ngusht në realizmin e projejkteve në Luginë.

Fjalën përshëndetëse e mori dhe përfaqësuesja e IHH nga Belgjika Ndërkohë të pranishmit i përshëndeti dhe Neki Kaloshi nga fondacioni ALSAR nga Shqipëria.

Ifatri është financuar nga organizatë IHH nga Belgjika me çrast gjatë ditës po e njëjta organizatë kë shpërndarë 85 pako në komunën  e Bujanocit./Lugina Press-Spektri Info/