Home Aktuale BIPBM: Gjithçka gati, nisja e haxhinjëve të mërkurën

BIPBM: Gjithçka gati, nisja e haxhinjëve të mërkurën

181
0
SHARE

Të mërkurën në orët e pas ditës, pas namazit të ikindisë  do të bëhet nisja e haxhilerëve që do të udhëtojnë në organizim të Bashkësisë Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë(BIPBM)

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë(BIPBM) tashmë ka bërë të gjitha përgaditjet e dokumentacioneve   të  haxhinjëve për të udhëtuar për në vendet e shenjëta të Arabisë Saudite për ta kryer kushtin e pestë të fesë Islame Haxhin.

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) tashmë ka siguruar vizat në emër të këtij institucioni të vetëm të pavaruar thekson myftiu Nexhmedin Saqipi i cili këtë vit edhe do ti shoqëroj haxhinjët e Luginës së Preshevës.
Ndërkaq nisja e haxhinjëve do të bëhet të mërkurën pas namazit të ikindisë nga xhamie e re në Tërnoc , njofton qendra për informim pranë BIPBM-së./Lugjna Press/