Home Aktuale BIPBM edhe këtë vit organizon therjen e Kurbanëve

BIPBM edhe këtë vit organizon therjen e Kurbanëve

50
0
SHARE

KURBANI 2018

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë(BIPBM) edhe këtë vit organizon therjen e Kurbanëve.
BIPBM ka një traditë të hershme në grumbullimin dhe therjen e Kurbanëve.
BIPBM mishin e kurbanëve e shpërndanë tek familjet me raste sociale, fëmijët jetim, familjet e dëshmorëve , invalidëve dhe veteranëve të luftës, ndaj bëhu edhe ti pjesë e atyre që ndihmon Luginën.
Çmimi për një Kurban 120 euro
Kontkati për Bujanoc +381638933722 osë në zyrën e saj në Bujanoc: Rruga e Kosoves, nr .40.
Bashkatëdhetarët të cilët dëshirojnë që nga diaspora të jenë pjesë e projektit “Kurbanët 2018” mundë të ndihmojnë përmes xhirollogarisë së më poshtme.

Numri i xhirollogarisë
BANKA KOMERCIALE SËIT-BIC KOBBRSBG IBAN RS 352050073900