Home Aktuale BIK: Kërcënimi me vdekje për Naim Tërnavën akt i papranueshëm dhe i...

BIK: Kërcënimi me vdekje për Naim Tërnavën akt i papranueshëm dhe i dënueshëm

139
0
SHARE

Kërcënimet me vdekje i udhëheqësve të shtetit, BIK dhe Komunës së Prishtinës përmes grafiteve është  akt i papranueshëm dhe i dënueshëm  për shoqëritë normale. Institucionet e vendit e as udhëheqja e BIK-së nuk ndikohet nga individë të natës që thërrasin në dhunë e mbjellin urrejtje e mosdurim.

Jemi të bindur që autorët dhe mentorët e këtij  veprimi  qyqar nuk paraqesin  qëndrimin e qytetarëve të Prishtinës e as të vendit. Këtë veprim e konsideromë të izoluar dhe ftojmë qytetarë e sidomos studentët që mos të bien pre e individëve që thërrasin në dhunë, përhapin shpifje dhe i kontribuojnë urrejtjes e mosdurim. Feja dhe objektet fetare te ne  gjithherë kanë qenë në funksion të paqes, mirëkuptim, tolerancës e harmonisë. E tillë do jetë edhe xhamia Qendrore e Prishtinës.

Ftojmë organet kompetente që autorët e këtij akti të sillen para drejtësisë