Home Aktuale Bashkësia Lokale e Tërnocit organizon koktej për bashkëatdhetarët e vet

Bashkësia Lokale e Tërnocit organizon koktej për bashkëatdhetarët e vet

56
0
SHARE

Bashkësia Lokale e fshatit Tërnoc organizon koktej rasti për bashkëatdhetarët e vet që gjenden për pushime në vendlindjen e tyre.

Kokteji mbahet në Restorant “Breta Palace 1” të dielën më datë 30.07.2017 me fillim prej orës 10:00. Andaj, ftohen të gjithë bashkëatdhetarët që të marrin pjesë në këtë koktej, me ç’rast do të njoftohen për ngjarjet e fundit në fshat dhe planet për të ardhmen. Takimi me bashkëatdhetarët nga Tërnoci tashmë është bërë tradicional për vite me rradhë, dhe organizohet çdo vit të dielën e fundit të muajit Korrik. Bashkësia Lokale Tërnoc